Interieur advies aan huis

Omdat het om de inrichting van úw woning gaat, komen wij graag bij u aan huis. Maar daarom gebruik van het gratis interieuradvies!

Door de vele mogelijkheden waaruit u als consument kunt kiezen, is het vaak wenselijk om een advies aan huis te krijgen. Onze professionele visie op uw interieur en wensen is altijd een combinatie van technische en creatieve oplossingen. Na het advies bij u thuis wordt in onze showroom een voorstel gepresenteerd.

Naast de A-merken zijn er ook nog mogelijkheden binnen ons eigen Label, zo hebben we voor ieder budget een passende op maat gemaakte oplossing. 

Maak vrijblijvend een afspraak! U kunt telefonisch contact met ons opnemen op nummer 043-3560909 of stuur het contactformulier met uw gegevens per mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vanuit uw mogelijkheden en wensen brengen wij een interieur- en decoratieadvies uit. Wat zijn absolute musts, wat kan en wat mag? Wij combineren uw wensen en onze ideeën tot een interieurconcept op maat, voorzien van de unieke signatuur van Frans Beks & Zn. interieur.

Behalve voor het ontwerp dragen wij tevens zorg voor de daadwerkelijke inrichting en afwerking. Met onze jarenlange ervaring, creatieve visie en multidisciplinaire aanpak sluiten wij naadloos bij uw wensen aan.